Karštai rūkyta „Dvaro“ dešra
Galiojimo laikas: 15 parų
Vakuume: 20 parų
Laikymo sąlygos: 0- +6 C
Karštai rūkyta kaimiška dešra
Galiojimo laikas: 15 parų
Laikymo sąlygos: 0- +6 C
Karštai rūkytos „Medžiotojų“ dešrelės
Galiojimo laikas: 15 parų
Vakuumuotų gaminių: 20 parų
Laikymo sąlygos: 0- +6 C
Karštai rūkyta kiaulienos šoninė
Galiojimo laikas: 15 parų
Vakuumuotų gaminių: 20 parų
Laikymo sąlygos: 0- +6 C
Virta, rūkyta kiaulės karka
Galiojimo laikas: 15 parų
Vakuumuotų gaminių: 20 parų
Laikymo sąlygos: 0- +6 C
Karštai rūkytas „Kauno“ kumpelis
Galiojimo laikas: 15 parų
Vakuumuotų gaminių: 20 parų
Laikymo sąlygos: 0- +6 C
„Panevėžio“ filė
Galiojimo laikas: 15 parų
Vakuumuotų gaminių: 20 parų
Laikymo sąlygos: 0- +6 C
Karšto rūkymo kiaulienos kumpis
Galiojimo laikas: 15 parų
Vakuumuotų gaminių: 20 parų
Laikymo sąlygos: 0- +6 C