UAB „Kanrugėlė“
Savo veiklą mėsos perdirbimo srityje pradėjo 2004 metais ir sėkmingai plečia iki šiol.
Įmonės misija – gaminti aukščiausios kokybės mėsos produktus. Tai pasiekti padeda ne vien naujoviška įranga, moderni pakavimo technika, pažangios gamybos technologijos, bet taip pat ir puikūs specialistai, gerai išmanantys ir vertinantys savo darbą.
Pagrindinė įmonės veikla
Lietuvos pramoninkų konfederacijos organizuojamame „Metų gaminio“ konkurse 2006 m. šaltai rūkytas skilandis buvo apdovanotas sidabro medaliu, 2010 m. šalto rūkymo dešra „Lygumų skilandinė“ apdovanota sidabro medaliu, 2014 m. šaltai rūkytas kiaulienos kumpis įvertintas aukso medaliu.
Mėsos perdirbimas yra vykdoma pagal Lietuvos Respublikos tautinio paveldo produktų įstatymą NR. X-1207 – produktai atitinka Kulinarinio paveldo kokybės reikalavimus. Tautinio paveldo sertifikatu įvertinta keletas gaminių – šaltai rūkytas skilandis, kiaulienos šoninė, sūdyti lašiniai ir kiti gaminiai. Dėl to gaminiai yra populiarūs, lengvai atpažįstami klientų.
Nuo pat veiklos pradžios „Kanrugėlė“ aktyviai plėtė savo gaminių asortimentą. Atsižvelgdama į nuolatos didėjančią paklausą, įmonė siūlo platų produkcijos, pagamintos pagal senoviškus, tradicinius receptus, pasirinkimą.
Kasdienai ar šventinei progai kiekvienas pirkėjas gali mėgautis gaminiais iš jautienos ar kiaulienos, kurie pasižymi išsiskiriančiu, švelniu, lengvai sūdytu, kartais aštriu bei ypatingu dūmo aromatu. Tai ilgamečio „Kanrugėlės“ triūso ir nuolatinių investicijų į technologijas vaisius.