Nr. 1 Medaus skonio tortas

MEDAUS SKONIO TORTAS
medaus skonio biskvitai pertepti
puriu grietinėlės kremu su
žele gabaliukais, puoštas biskvito
trupiniais ir šokoladiniu glaistu.

TORTAS „KARAMELINIS“
du balti ir vienas karamelinis biskvitai pertepti
puriu grietinėlės kremu ir karameliniu įdaru,
aplietas dekoravimo glajumi , puoštas rankų
darbo šokoladiniais papuošimais ,ryžių ir šokoladiniais pabarstukais.

Nr. 3 Tortas Karamelinis
Nr. 4 Tortas Vyšnelė

TORTAS“ VYŠNELĖ“
trys balti biskvitai pertepti
puriu grietinėlės kremu ir šaldytomis
vyšniomis, aplietas dekoravimo glajumi,
puoštas rankų darbo cukrinėmis gėlėmis
ir šokoladiniais lapeliais.

TORTAS „TRAŠKUTIS“
virta cukraus, raudonųjų serbentų įdaro,
irisų įdaro ir margarino mase sulipinti
kukurūzų traškučiai.
Puoštas rankų darbo papuošimais.

Nr. 5 Tortas Traškutis
Nr. 6 Vyniotinis Kriaušinis

VYNIOTINIS „KRIAUŠINIS“
baltas biskvitas su puriu grietinėlės
kremu ir kriaušių įdaru, puoštas dekoravimo glajumi

VYNIOTINIS“KURŠĖNŲ“
baltas biskvitas su riebiu varškės kremu,
apibarstomas cukrau pudra

Nr. 7 Vyniotinis Kuršėnų
Nr. 8 Vyniotinis su juodųjų serbentų įdaru

VYNIOTINIS SU JUODŲJŲ SERBENTŲ ĮDARU
baltas biskvitas su puriu grietinėlės
kremu ir juodųjų serbentų džemu,
puošiamas šokoladiniu glaistu